top of page

Activiteiten Ter Eiken

TER EIKEN
 

 

Dit zijn lessenreeksen van  +-12 beurten waarbij we alle technieken en tactieken aan bod laten komen die passend zijn voor jouw niveau. Je leert onder meer de basisslagen in defence en aanval, in welke situatie je welke slag best kan gebruiken, etc... 

We bespreken ook steeds wat je graag zou leren en integreren dit in de  lessenreeks, zodat iedereen op maat en eigen tempo goede vooruitgangen boekt.

Alle lessen worden steeds gegeven door ons sterk en ervaren team van gediplomeerde trainers.

Het tarief voor het terrein zal vanaf nu inbegrepen zijn in de lestarieven, wat het zeer interessant maakt als je bij ons les volgt!

TER EIKEN

Avonstages zijn fun, intens en leerrijk, vandaar dat ze ook geliefd zijn onder onze lesnemers. Avondstages zijn er meestal van 3 avonden, maar soms komt ook een dagversie of een weekendversie voor.

Ze zijn een echte aanrader volgens velen en de ideale manier om intensief aan je padelskills te werken, vandaar dat deze stages dan ook vaak snel volzet zijn!

Een groot voordeel is dat de lessen altijd indoor doorgaan onder de ideale omstandigheden!

 

TER EIKEN

Dit is een weekstage waar de kids van maandag tot vrijdag, van s'morgens tot s'namiddags in de wondere wereld van "Padel voor kids" ondergedompeld worden. Elke dag worden ze op een speelse manier uitgedaagd met nieuwe technieken en oefeningen en kunnen ze op vrijdagnammidag hun nieuw vergaarde padelskills showen tijdens enkele wedstrijdjes.

De stage start om 09:30h en eindigt om 15:30h vooropvang is voorzien vanaf 09:00h naopvang tot 16:00h.

Tijdens de middagpauze mogen ze springen op het trampolinepark van level up.

bottom of page