top of page

Corona Update 2 - Hervatting Lessen

Dag Padelitos!!


Door de recente gebeurtenissen kunnen we toch onze lessen hervatten! Dat wilt zeggen dat:


Voor de data van de lessenreeksen is er niets is veranderd, we gaan Maandag 9/11 terug van start op de geplande lesblokken.
Aangezien er een belangrijke maatregel vanuit het ministerie is bijgekomen, die we dienen te respecteren, zullen we de lessen hervatten met 3 leerlingen per lesuur. Voor de groepen per 2 en per 3 verandert er op zich niets (buiten algemene veiligheidsmaatregelen). Indien je les volgt met een groep van 4, zal er geroteerd worden voor de eerste 4 lessen.


Je mag onderling afspreken wie er op welk moment 1 keer niet kan bij zijn. We hebben geen idee of de maatregelen verder aangepast gaan worden of niet, maar zo kan iedereen alvast terug van start gaan op een bijna "normale" manier. We doen ons best om voor iedereen goed te doen en gaan de situatie na die 4 weken (voor de groepen van 4) terug evalueren. Is de situatie dan nog dezelfde, dan gaan we een compensatie voorzien voor de personen die voor de 2de keer geen les kunnen volgen.


Het belangrijkste is dat iedereen gezond blijft, dus blijf aub de regels respecteren. Dat wilt zeggen, mondmaskers naast het terrein, handen voor aanvang van de les goed ontsmetten en tijdens de les minstens 1.5m afstand houden!


Voor de groepen die onder de corona maatregelen vielen van donderdag 29/10 tot en met zondag 1/11, jullie lessen zullen 1 week verder lopen, namelijk tot en met 20/12, hou hier rekening mee!Tot op de courts! Ons team heeft er alvast heel veel zin in om terug van start te gaan!

328 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page