top of page

December = Nieuwe klassementen!🔥

Bijgewerkt op: 9 dec. 2022

De laatste maand doet zijn intrede en samen met de nieuw toegekende padelklassementen vliegen we er nog een laatste keer in!


Proficiat aan wie zichzelf heeft zien stijgen! Fier hebben we toegezien hoe enkele leerlingen serieuze potten hebben gebroken, waaronder een van hen zich nu zelfs bij de top van België mag rekenen met een p1000 klassement! Daarnaast hebben we er ook enkele p700 spelers en verschillende p500 spelers bij gekregen!


Niks geeft ons meer voldoening dan deel te mogen uitmaken van jullie groei en verbetering. We zijn enorm dankbaar voor jullie vertrouwens en kijken uit om de volgende lichting talenten in 2023 klaar te stomen! 🔥


Voor wie graag nog snel en intensief bijschaaft aan de padelskills zijn er de komende maand volgende opties:


- Stages, dit zijn korte maar intensieve “mini-lessenreeksen” van minstens 1.5h op opeenvolgende Ma / DI / Woe. Dit zijn meestal groepstrainingen en door een goede mix van technische en tactische elementen aangevuld met een portie fun zijn ze erg geliefd. Op vraag kunnen deze ook over 4 of 5 dagen georganiseerd worden.


- Losse lessen, dit kunnen lessen zijn in groep of privé volgens beschikbaarheid van trainers en zijn ideaal om specifiek iets bij te trainen of om kennis te maken met het “les nemen”.


- Privélessen, ideaal voor wie graag snel verbetering wil zien in zijn/haar spel.


- Nieuwe lessenreeksen, deze gaan van start in de 2e week van januari (9 januari)! Omwille van de grote vraag in de avonduren vragen we jullie om zo snel mogelijk in te schrijven! Vele uren verlengen waardoor de plaatsen gelimiteerd zijn in de avond. Groepjes die zelf gevormd worden helpen bij het oplossen van de puzzels en zorgen ervoor dat niveau’s goed overeenkomen, desalniettemin gaan wij steeds alles doen om jullie zo goed mogelijk ingepland te krijgen!!


Last but not least. We krijgen regelmatig de vraag: “Wat is nu de ideale manier om op korte termijn snel te verbeteren?”

Net als bij zoveel in het leven zijn er ook in padel geen shortcuts naar succes. Train je gefocust en consistent over langere periodes dan komt succes vanzelf. Speel of train je maar 1 keer in de week, dan is dit voldoende om je huidig spel te onderhouden. Wil je graag snel beter worden dan moet je minstens 2 speelmomenten per week proberen in te lassen.


Een mooie combinatie is bijvoorbeeld om 1 privéles per week te volgen aangevuld met 1 of twee groepstrainingen en 1 moment in de fitness. Op die manier heb je een ideale combo om in 2023 uit te blinken op het padelveld en in de competitie!


Alle info omtrent stages en lessen kun je vinden op www.Chikita.be/lessen per locatie. Na de locatie gekozen te hebben krijg je een inschrijfformulier te zien met in het midden een flyer met alle tarieven en data van de lessen. In het formulier kan je dan onder het vakje “Lessenreeks” de gewenste keuze maken. Groepjes wordt steeds gevraagd om alle deelnemers in te schrijven via het formulier om zo de administratie overzichtelijk te houden.


Wij wensen jullie alvast een héél mooie en gezellige december toe! 🎄


Ps: Voor last-minute padelcadeaus kun je vragen naar onze cadeaubon! Sportief en verrassend maar vooral leuk om te krijgen :p. 🎁


Ps: Voor de vrijgezellen onder jullie die interesse hebben om aan een singles event mee te doen, stuur ons hiervoor een mailtje met onderwerp “singlesevent”, dan sturen we hier binnenkort meer info over op!


Fijne feestdagen & een gelukkig padeljaar! 💝


Padeldienaars Glenn, Shana & het hele team van Chikita

141 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page