top of page

Een reis, nieuwe lessen en veel te winnen prijzen! 🎄

Eerst en vooral willen we jullie een dikke dankjewel geven, want zonder jullie zouden we nu niet doen wat we dag in en dag uit vol liefde en passie doen!

BEDANKT voor jullie enthousiasme tijdens trainingen,

BEDANKT voor jullie voor leergierigheid,

BEDANKT om elke keer het beste te geven,

BEDANKT om open te blijven voor technische/tactische correcties,

BEDANKT om het nodige doorzettingsvermogen boven te halen om te groeien,

BEDANKT om ons aan te bevelen aan jullie vrienden en kennissen,

BEDANKT om ons feedback te geven

Wij blijven ons alvast met plezier ontwikkelen als trainers en hebben we een padelreis in het voorruitzicht, waar ook jullie kunnen bij zijn! De reis staat gepland van 15 tot 18 februari van komend jaar en iedereen die leergierig is en zich graag vervoegt bij het Chikitateam, is welkom om mee te gaan. De lessen zullen door Spaanse trainers gegeven worden en ook partners zijn welkom aan een speciaal tarief! Dus je kunt plezier en padel optimaal combineren tijdens deze "première" van een reis, richting Murcia!


Heb je interesse stuur ons een berichtje voor meer info, op social media circuleert al onze flyer ;-).


Wie trouwens nog graag het jaar met een leuke padelprijs gaat lopen kan best onze socials volgen, want daar is uitgebreid gecommuniceerd over een grote kerstactie, waar je verschillende mooie prijzen kunt winnen. Wij sponsoren heel wat te winnen lessen, dranken en materialen en daarnaast hebben nog andere partners mooie prijzen aan de kersttombola toegevoegd, waaronder Garrincha, sportwinkel Janssens Sport in Deurne, Apotheek Luyten van Nijlen & Stoneboxer!


Meedoen kan via social media (gratis, ons taggen en vrienden vernoemen onder de wedstrijdpost) of door tombolatickets aan te kopen (wat de kansen vergroot en het trainersteam steunt). De wedstrijd loopt tot 3 januari, waarna de winnende nummers meegedeeld zullen worden!


De opbrengst gaat volledig naar het opleiden van de trainers en op die manier is de circel rond. Jullie kunnen mooie prijzen winnen, onze trainers kunnen nieuwe inspiratie opdoen en deze weer via de lessen zo goed mogelijk doorgeven aan jullie. Zo kan volgend jaar niet anders, dan weer een leerrijk en mooi padeljaar worden!


We wensen jullie fijne, warme feestdagen toe!


Onze lesplanning zit er voor het grootste deel op, mocht je nog niets ontvangen hebben van nieuws, stuur ons dan asap een berichtje! De enige mogelijkheden die er nu nog zijn zijn de volgende: Di 18h - Woe 21h - Zat 12h

Voor de lessen overdag zijn wel nog opties!


Jullie padeldienaars,


Glenn & Shana & team Chikita


137 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page