top of page

Stages, een gala & nieuwe lessenreeksen 📌

De zomer mag dan al half voorbij zijn, maar padelgewijs staat er nog heel wat leuks op het programma. Over een dikke week begint het internationale "Belfius Padel Summer Gala", wil je graag geïnspireerd worden door internationale toppers, ga dan volgende week zeker eens kijken in Knokke!


Meer info: https://www.padelsummergala.be/Vanaf komend seizoen willen we graag de kiddos extra soigneren en zullen er kidslessen aan promotietarief worden georganiseerd! Roep al die vriendjes en vriendinnetjes samen en dan maken we er een leuke lessenreeks op maat voor!


Wil je graag starten met padel maar ben je niet zeker of lesnemen iets voor je is? Op vrijdag 25 augustus zullen we alle nieuwsgierigen en geïnteresseerden initiëren en bijstaan met info over lessen, stages en materiaal. Mocht je graag een gratis initiatie krijgen, gelieve dan via deze link je in te schrijven! (1 inschrijving per persoon) https://www.chikita.be/inschrijvingsformulier-a -> keuzemenu ->lessenreeks -> Gratis initiatie


Voor wie graag nog even kort en intensief de padelskills wilt aanschrerpen, we organiseren de laatste weken van augustus nog verschillende padelstages! Rep je naar het inschrijvingsformulier en verzeker je van een plaats!


Last but not least, ook voor bedrijven is er nu de mogelijkheid om wekelijks een begeleid moment te volgen op Garrincha Noord, dit overdag of net na het werk. Wij maken van "sporten met het werk" een gezellig en plezant wekelijks moment! Interessant & leuk voor alle bedrijven, zowel groot als klein!


De nieuwe lessenreeksen gaan vanaf maandag 11 september weer volop van start! Nog niet ingeschreven? Doe dit dan ASAP, zodat je je kunt verzekeren van een leuk tijdslot! Vanaf 1 september sluiten we definitief de inschrijvingen voor de herfstlessen!


Wij kijken er alvast naar uit om jullie met alle passie en plezier alles aan te leren over deze geweldige sport! Geniet nog even heerlijk van de zomer en tot snel in een van onze partnerclubs!


Met dank aan onze sponsors & partners

Siux

GGpoker


Garrincha Belgium

Tc Peerdsbos

Mortsel Stad


188 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page