top of page

Grootse Pioen Mix&Match event op 18/12!

Bijgewerkt op: 7 dec. 2021

Op 18/12 zullen we een grote maar coronasafe Mix&Match organiseren op indoorclub Garrincha Noord (Sportpaleis). Er zal voor groot en klein vanalles te beleven zijn. Starten doen we om 13h met GRATIS kidsinitiaties! Daarna gaat de "X-mas Special" ten voordele van VZW PIOEN van start! Inschrijven kan via het tabblad evenementen -> en dan datum 18/12 selecteren! De opbrengst gaat integraal naar Pioen! Dit is ook een ideale afsluiter van de lessenreeksen en een samenkom-moment voor alle padelliefhebbers en iedereen die houdt van ouderwetse kerstgezelligheid! De inschrijving bedraagt 20€ en dient ter plaatse aan Pioen betaalt te worden. Zowel voor de kidsinitiaties als de Mix&Match dien je in te schrijven, want de plaatsen zijn beperkt!


UPDATE: Voor de Mix&Match is de maximale capaciteit van 48 personen bereikt, dwz je kunt wel nog inschrijven, maar je komt op de reservelijst te staan! Wel zal er meer te doen zijn dan enkel een wedstrijdje padel, Pioen zal aanwezig zijn om extra informatie te verschaffen, er zal een eet- en drankenstand zijn die zeker de moeite waard is en uiteraard is er de tombola die dankzij onze sponsors vol zal zitten met leuke prijzen! Willen jullie graag afkomen en iets drinken, schrijf je dan ook in via het event maar duid aan dat je NIET komt spelen, maar afkomt voor de sfeer. Zo hebben we een zicht op het aantal mensen dat aanwezig zal zijn op die dag ;-).


Denk eraan om je Covidsafe ticket mee te nemen (of negatieve PCR-test of herstelcertificaat)!


Adres event: Garrincha NOORD Slachthuislaan 29 2060 Antwerpen


ps: Voor wie de padelskills wilt aanleren of bijschaven, vanaf 20/12 organiseren we "3 dolle stagedagen" en vanaf januari starten we terug met onze supertoffe lessenreeksen op mooie indoorlocaties in en rondom Antwerpen! Snel inschrijven is de boodschap want ook daar zijn de plaatsen beperkt ;-)!

89 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page