top of page

Zomerstages, zomerlessen & Janssens Sport

Vanaf volgende week gaat voor een deel van jullie de riem er af! Dat wilt zeggen: Heerlijk genieten van wat drankjes in de schaduw, wat festivals bezoeken, innerlijk werk verrichten of meedoen met onze leuke zomerstages of lessen!


Voor dat laatste kunnen jullie bij ons terecht op de clubs in Antwerpen, Hoboken, Mortsel en Brasschaat! Mochten jullie zelf nog een groepje hebben is het zelfs mogelijk om volgende week nog aan een stage mee te doen op de locatie in Mortsel of op Garrincha Noord!


Naast de stages, die voornamelijk in de eerste weken van juli en de laatste weken van augustus plaatsvinden, zijn er ook steeds daglessen en losse lessen mogelijk! Ideaal trouwens als je eens een les wilt uitproberen!


De competitiespelers weten ons dezer dagen wel te vinden, want voor jullie is het hoogseizoen (eindelijk) aangebroken! 😎


Voor de lessenreeksen die terug van start gaan begin september stromen de inschrijvingen al binnen! Ben je er graag bij, schrijf je dan zeker tijdig in! Via het inschrijvingsformulier ga je ook steeds onder de inschrijving de tarieven en verdere info vinden! Dus zeker doorklikken op "Hier inschrijven" om verdere info te bekijken!


Inschrijven voor Tc Peerdsbos (Brasschaat): https://www.chikita.be/peerdsbos


Inschrijven voor Garrincha's (Antwerpen Noord & Hoboken): https://www.chikita.be/garrincha


Inschrijven voor Mortsel Sportlandschap: https://www.chikita.be/mortsel


Voor kids zijn er ook padelkampjes! Op het einde van de zomer gaan we ook een Kind-ouder tornooi organiseren! Voor meer info kan je Shana sturen!


Mocht je graag met nieuwe padelschoenen of padelkleding willen uitpakken, ga dan zeker eens langs bij sportwinkel Janssens Sport te Deurne! Ze hebben een zeer mooi assortiment kleding en staan jullie altijd met veel plezier en goed advies bij!

Voor padelracketadvies kun je altijd bij ons terecht, we hebben ook enkele leuke testers van Bullpadel!


Bij deze wensen wij jullie alvast een heerlijke zomer toe!


Jullie padeldienaars,


Team Chikita o.l.v Shana & Glenn159 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page