top of page

3 Dolle weken STAGES + Start nieuwe lessen

Het einde van de lessenreeksen is in zicht en dat wilt zeggen dat de stages weer op komst zijn! We organiseren dit keer 3 WEKEN stages na elkaar, dit te starten vanaf ma 20/12! Je kunt inschrijven voor alle drie of voor de aparte stages! De Pré-kerst stage start op ma 20/12 en loopt net als de andere stages van Ma tem Woe. Mocht een Ma niet lukken om te starten met jullie groepje, dan kijken we voor andere mogelijkheden, dit noemen we dan een gepersonaliseerde stage. Stages zijn er in de reguliere format van 3 opeenvolgende dagen, waarbij er 1.5u wordt getraind, maar voor de meer fervente spelers zijn er ook stages van 4 of 5 dagen mogelijk. De Kerstage week 1 loopt van 27/12 tem 29/12 en Kerstage week 2 loopt van 3/01 tem 5/01. Aangezien de meeste mensen in de avond kunnen zijn die stages het snelst ingevuld, maar we geven ook stages overdag! ;-)


Inschrijven doe je via: Lessen -> voorkeursclub ->om daarna het formulier van de stage in te vullen! Groepen die zich het snelst inschrijven kunnen gemakkelijker ingepland worden, maar je kunt ook alleen inschrijven of per duo of per 3. Snel zijn is wel de boodschap omdat we maar een beperkt aantal velden kunnen invullen! Wij zullen alvast ons best doen om iedereen ingepland te krijgen en jullie een fijne en leerrijke padeltijd te bezorgen!


ps: Ook voor de kids en tieners zijn er stageformules, check onze formulieren!


Voor de nieuwe lessenreeksen in januari zijn we volop bezig met de planning, via het formulier van de lessen tref je meer info aan en kun je je inschrijven. Normaal is de planning klaar eind december! Probeer bij inschrijving de voorkeursmomenten zo breed mogelijk te houden en het startuur zo vroeg mogelijk want de piekuren vanaf 18u zijn erg gegeerd en worden snel ingevuld. Zo kunnen wij ook iets gemakkelijker de puzzels leggen ;-).


Alvast hele fijne en gezonde feestdagen! Wij verwelkomen jullie vol energie en enthousiasme op een van onze events, stages of lessenreeksen!


Groetjes,


Padelschool ChiKita
346 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page