top of page

Een gevarieerd zomeraanbod! 💥

De laatste lesweken zijn ingegaan, voor velen horen daar ook de eerste stappen in de competitie bij. Omdat de zomermaanden voor iedereen anders zijn hebben wij flexibele formules voor jullie trachten in elkaar te zetten.


💡Dit zijn alvast de belangrijkste mogelijkheden:

- (Verkorte) lessenreeksen van 4 x 1.5h, in te plannen in Juli of augustus

- Stages Juli & augustus (3 of 4 x 1.5h), zowel overdag als s'avonds mogelijk

- Privélessen (altijd mogelijk, overdag)


🏆 Voor de kids zijn er stagemogelijkheden van 5 dagen van 10h tot 12.30h (prijs 155€) of een verkorte versie van 3 dagen van 10h tot 12.30h (prijs 100€). De stages gaan door vanaf 4 kids!


Ons sterk gediplomeerd team is gespecialiseerd in technische verbeteringen, gekoppeld aan leuke tactische oefeningen met de nodige breintraining🧠.


Wisten jullie trouwens dat indien je graag begeleiding op tornooi wilt dit ook mogelijk is? Een coach zal dan je match bekijken en analyseren voor 70€, zodat je precies weet waar er nog werk is 😉.


🍀Wij hopen alvast dat het een prachtige padelzomer mag worden voor iedereen en dat we jullie naar het volgende niveau kunnen brengen met onze trainingen en begeleiding deze zomer!


🏓Voor wie nog graag een racket zoekt, we beschikken over nog enkele goede rackets, voor meer info vraag hiernaar.


📌Inschrijven voor de stages en lessenreeksen kan steeds via de formulieren die je onder het tabblad "Lessen" kunt vinden. Mochten er nog vragen zijn kun je ons ook via email & rechtstreeks via what'sapp.


📢Hou er rekening mee dat uren in de avond het snelst ingevuld raken. Groepjes die zelf gevormd worden, worden het snelst ingepland. Ook voor september zijn de inschrijvingen aan het binnenkomen, dus zorg dat je op tijd inschrijft om je te verzekeren van een mooi uur 😉!


Maak er een fijne zomer van geliefde padelitos! We blijven in ieder geval trots op al jullie resultaten!


Ps: cadeaubons ook steeds mogelijk voor verjaardagen of speciale dagen!


123 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page