top of page

Een kerstevent met competitie en prijzen! 🤩

Kerst komt vroeg dit jaar, want komende zondag 17 december organiseren wij een gezellig kerstevent om het seizoen af te sluiten!  🎄


De dag gaat al van start om 9h s ‘morgens met een speciale competitietraining, ingedeeld volgens niveau. Vanaf 12h zullen er gratis initiaties zijn voor groot en klein en gaan we van start met een "Up & Down", ingedeeld volgens niveau en onder begeleiding van trainers!


Naast de reguliere kaart van de club zal er ook genoten kunnen worden van winterse dranken en spijs! Denk maar aan jenerverkes en pannenkoeken 😉!


Ook zal er advies omtrent materialen gegeven worden en zullen er rackets getest kunnen worden!


Als extra kers op de taart zullen er mooie prijzen te winnen vallen als je meedoet aan een tombola! Er steken onder andere sportmaterialen, cadeaubonnen en lessen in de te winnen prijzenpot! Dus neem je aanhang maar mee, want ook voor niet-padellers belooft het een gezellig moment te worden! 👌


Let op, de plaatsen zijn beperkt voor de competitietrainingen en "Up & down"! Dus schrijf jullie zo snel mogelijk in om verzekerd te zijn van een plaats!


Inschrijven kan via deze link:


Of je nu gezellig wilt padellen of liever van de dranken geniet, plezier gegarandeerd! 😉


Heb je geen tijd om deze zondag af te komen maar wil je graag je padelskills verfijnen, dan kun je je inschrijven voor een van onze stages of voor de nieuwe lessenreeksen die vanaf de 2e week van januari terug van start gaan!


Meer info vind je op: https://www.chikita.be/lessen


Ps: Wil je graag iemand een cadeau geven, dan ga je met een cadeaubon van Chikita zeker origineel uit de hoek komen! 🎁


Binnenkort volgt nog een leuke aankondiging dus volg ook zeker onze socials!

Wij kijken er alvast uit om jullie zondag 17 december te mogen verwelkomen op Garrincha Noord voor het kerstevent!

134 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page