top of page

Nieuwigheden om te ontdekken ✌

Hopelijk hebben de afgelopen zomermaanden jullie heerlijk doen ontspannen en hebben jullie extra inspiratie gevonden voor de toekomst, in ons geval is wel!


We hebben de website in een nieuw jasje gestoken en hebben extra ons best gedaan om iedere speler (jong of oud, beginner of gevorderd) extra speelmomenten & trainingsopties aan te bieden.


Vanaf komend seizoen introduceren we nieuwe formules zoals "Social Friday Mix n' Match", waarbij je tijdens de middag onder begeleiding van een trainer kan spelen in groep, "Padel After work", waarbij je direct na je werk begeleidt matchen speelt en beginners ook de spelregels wordt uitgelegd en kort geïnitieerd, "Kids Special", waarbij kidslessen aan promotietarief worden georganiseerd, "Interclubtrainingen" op zaterdagen, met zelfs de mogelijkheid om les te volgen over twee terreinen! (voor groepen vanaf 6)


Wil je graag starten met padel maar ben je niet zeker of lesnemen iets voor je is? Schrijf je dan in voor een gratis initiatie, deze zullen maandelijks ingepland worden op een vrijdag tussen 17h en 19h, afhankelijk van de beschikbaarheid van veld & trainer.


Op woensdag 7 september zal er voor de kids een GRATIS initiatie mogelijk zijn op Padelland Linkeroever, inschrijven kan via deze link: https://playtomic.io/tournaments/b402ea25-960a-4f4a-89f6-a452ff119aff


Last but not least, ook voor bedrijven is er nu de mogelijkheid om wekelijks een begeleid moment te volgen op Garrincha Noord, dit overdag of net na het werk. Wij maken van "sporten met het werk" een gezellig en plezant wekelijks moment! Interessant & leuk voor alle bedrijven, zowel groot als klein! Op factuur of met Sodexo cheques!


Naast de nieuwe concepten, blijven de wekelijkse lessenreeksen met veel enthousiasme doorgaan! Nog niet ingeschreven? Doe dit dan asap, want het meeste is al volgeboekt! Vanaf 1 september sluiten we definitief de inschrijvingen voor de herfstlessen!


Voor snelle beslissers is ook nog een mogelijkheid om volgende week mee te doen aan de laatste stage van de zomer! Hiervoor sluiten morgen alle inschrijvingen! www.chikita.be/lessen


Met dank aan onze sponsors & partners

Siux

GGpoker


Garrincha Belgium

Tc Peerdsbos

Mortsel Stad

Padelland Linkeroever335 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page